Lumo Finland

Styling

Styling-tuotteet

Hair Styling Texturing Spray
250 ml
Hair Styling Multi Spray
250 ml
Hair Styling Multi Cream
100 ml
Hair Styling Matt Wax
100 ml
Hair Styling Dry Shampoo
300 ml
Hair Styling Dry Shampoo
300 ml
Hair Styling Hairspray Strong
300 ml
Hair Styling Hairspray Felxible
300 ml

Lumo Hair Styling Hairspray Flexible – Joustavaa pitoa

Hair Styling Hairspray Flexible on viimeistelykiinne, jolla saat pitkäkestoista ja joustavaa pitoa. Tuote sisältää antioksidatiivista koivun kuoriuutetta, joka suojaa hiusta ja hiuspohjaa. Sisältää kosteus- ja UV-suojan.

Lumo Hair Styling Hairspray Strong – Kestävää pitoa

Hair Styling Hairspray Strong on viimeistelykiinne, jolla saat pitkäkestoista ja joustavaa pitoa. Tuote sisältää antioksidatiivista koivun kuoriuutetta, joka suojaa hiusta ja hiuspohjaa. Sisältää kosteus- ja UV-suojan.

Lumo Hair Styling Dry Shampoo – Välitöntä raikkautta ja kuohkeutta

Hair Styling Dry Shampoo on kuivashampoo, joka raikastaa hiukset välittömästi. Tuote sitoo itseensä epäpuhtauksia hiuksista sekä hiuspohjasta. Dry Shampoo tekee hiukset kuohkeiksi ja antaa täyteläistä rakennetta. Tuote sisältää antioksidatiivista koivun kuoriuutetta, joka suojaa hiusta ja hiuspohjaa.

Lumo Hair Styling Dry Shampoo for Dark Hair – Välitöntä raikkautta ja kuohkeutta tummille hiuksille

Hair Styling Dry Shampoo on kuivashampoo tummille hiuksille, joka raikastaa hiukset välittömästi. Tuote sitoo itseensä epäpuhtauksia hiuksista sekä hiuspohjasta. Dry Shampoo tekee hiukset kuohkeiksi ja antaa täyteläistä rakennetta. Tuote sisältää antioksidatiivista koivun kuoriuutetta, joka suojaa hiusta ja hiuspohjaa.

Lumo Hair Styling Multicream – Luonnollista, joustavaa tukea

Hair Styling Multicream on muotoiluvuode, joka tukee hiuksen luonnollista muotoa ja antaa hiuksille luonnollista, joustavaa tukea. Helposti levittyvä koostumus. Tehoaineet ravitsevat hiusta ja suojaavat ulkoisilta vaurioilta. Muotoiluvoide vähentää hiusten sähköisyyttä ja antaa kiiltoa. Tuote sisältää antioksidatiivista koivun kuoriuutetta, joka suojaa hiusta ja hiuspohjaa. Sisältää UV-suojan.

Lumo Hair Styling Matt Wax – Joustavaa, voimakasta pitoa

Hair Styling Matt Wax on muotoiluvaha, joka antaa joustavan ja voimakkaan pidon. Uudelleen muotoiltava vaha, joka ei tahmaa ja peseytyy helposti pois. Tuote sisältää antioksidatiivista koivun kuoriuutetta, joka suojaa hiusta ja hiuspohjaa. Sisältää UV-suojan.